tiistai 13. syyskuuta 2016

Tervehdys tauon jälkeen!

Hiljaisuus täällä blogin puolella vierähti pitkäksi ja vieläpä ihan huomaamatta :D Blogi-inspiraationi on kuitenkin nostanut taas päätään ja lupaan että teen postauksia nyt hieman säännöllisemmin ;) Muokkasin myös blogini nimeä sekä ulkonäköä, jotta ne näyttäisivät enemmän minulta itseltäni. Toki edellinenkin nimi ja ulkonäkö olivat itseni näköisiä, mutta kaipasin hieman päivitystä :) Joka tapauksessa, vaikka en olekkaan kirjoittanut blogiini vähään aikaan, niin olen kuitenkin aktiivisesti seurannut muita bloggaajia ja olen päivittänyt omaa Instagram-tiliäni (kkaaati) melkein päivittäin. Tässäpä on kuitenkin katsausta siihen, mitä kaikkea olen hommaillut sitten helmikuun jälkeen! Jutut ei välttämättä ole ihan aikajärjestyksessä, mutta älkää antako sen häiritä :)

- Olen työskennellyt Davvi-luonnonkosmetiikkasarjan parissa ja pääsin muun muassa Davvin mainoskasvoksi. Kesän työskentelin samassa rakennuksessa laboratoriosihteerin hommissa. Työkaverini antoivat minulle ihanan läksiäislahjan, kun työsopimukseni päättyi :) Toivottavasti pääsen tuohon kyseiseen paikkaan vielä jossakin vaiheessa takaisin töihin!


- Pääsiäislomalla kävimme Pyhätunturilla, juhlimme poikaystäväni siskon syntymäpäiviä ja söimme hyvin.


- Olemme tehneet poikaystäväni kanssa muutaman reissun Haaparannalle ja Tornioon. Toisella kerralla Tornion kauppakeskuksessa esiintyi sattumalta Anssi Kela! :D
- Vietimme ystävien kanssa vappua.


- Kävin ystävieni kanssa Juhannustansseilla. Silloin ei ollut vielä oikea juhannus, vaan tapahtuma oli opiskelijoiden järjestämä tanssijuhla :)


- Jännitimme ystävien kanssa Euroviisuja!


- Olemme tehneet ystävieni kanssa muutaman Geokätköilyreissun. Toisella reissulla kiertelimme Rovaniemen ja Muurolan läheisyydessä ja toisella kerralla kävimme Ranualla :)- Olen käynyt kesän aikana kolmesti sukumme kesäpaikassa, Tornionjokivarressa.


- Kävimme poikaystäväni ja Rambon kanssa tervehtimässä Rambon siskoja Kemissä.


- Kävimme kesän aikana myös poikaystäväni mummolassa. Läheisellä pellolla on aina todella paljon poroja!


 - Kävimme siskoni kanssa Musen keikalla Helsingissä!


- Siskopuoleni oli käymässä Rovaniemellä, joten kävimme sen kunniaksi katsomassa Sirkus Finlandiaa.


- Vietin juhannusta sukulaisten kanssa mummolassa.


- Juhannusviikonlopun aikana kävin myös ystäväni kanssa kiipeilemässä Seikkailupuisto Huimassa, äitini ja siskoni kanssa syömässä Martinassa ja päiväreissun Juottaalla, missä osa ystävistäni oli koko viikonlopun viettämässä juhannusta.


- Pidin kesällä kaksi viikkoa kesälomaa ja vietimme ystävieni kanssa yhtenä pikkulauantaina hauskan teranssi- ja rantaillan.


- Ennen kaikkea on tullut syötyä ja herkuteltua hyvin! (Ehkä välillä vähän liikaakin, hahah :D)


- Kävin kesällä ystäväni kanssa piknikillä. 

 
- Teimme sukulaisten kanssa päiväreissun Ouluun.


- Olin ystäväni kanssa Simerockissa!


- Olin myös kumpanakin päivänä IskelmäKesä Rovaniemessä. Ensimmäisenä päivänä olimme äitini ja tätini kanssa alueella ja toisena päivänä kuuntelimme ystävieni kanssa musiikkia alueen ulkopuolella.


- Olin yhtenä päivänä kuuntelemassa RolloPoppia alueen ulkopuolella.


- Kävimme poikaystäväni ja Rambon kanssa paljon uimassa. (Minä kahlasin rannassa :D)


- Rambon veli kävi Rovaniemellä <3


- Kävimme retkeilemässä Vaattunkikönkäällä.


- Vietimme viikonlopun Rukalla mökkeillen.


 

- Kävin ystäväni kanssa päiväreissun Oulussa ja ennen junan lähtöä ehdin käydä myös siskoni luona sushilla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti