maanantai 28. joulukuuta 2015

Valokuvia joulun ajalta

Julkaisin perjantaina postauksen jouluaatostani ja sen kulusta, joka löytyy TÄSTÄ. Tähän postaukseen olen puolestaan kerännyt valokuvia muilta joululomapäiviltäni :D (Poikkeuksena viimeisessä ruudussa oleva maisemakuva, joka on otettu tänään.)

Kävimme tosiaan joulupäivänä poikaystäväni kanssa Ylitorniolla ja illalla menimme käymään poikaystäväni isän luona, missä Rambo pääsi pitkästä aikaa leikkimään koiran kanssa :) Koirat leikkivät tosi innoissaan ja kotiin tultuamme Rambo nukkuikin koko loppuillan :D

Tapaninpäivänä kävimme äitini luona syömässä ja illalla kävin kahden ystäväni kanssa katselemassa kaupungin menoja. Istuimme ensin Amarillossa, jonka jälkeen menimme Dorikseen, missä esiintyi Laskuteline.

Sunnuntaina kävin mutkan äitini luona ja sitten menimme siskoni kanssa isämme luokse. Pelasimme siskoni ja siskopuoleni kanssa erän Monopolia, jonka säännöt palautuivat yllättävän äkkiä mieleen (olen viimeksi pelannut kyseistä peliä ehkä 5 vuotta sitten?) :D Illalla näin pitkästä aikaa Helsingissä asuvaa ystävääni ja kävimme Antelli-kahvilassa istuskelemassa ja pienellä kävelyllä.

Nyt onkin taas lyhyt työviikko, kun torstaina juhlitaan uutta vuotta. Ajattelin itse viettää rauhallisen uuden vuoden kotosalla ja varmistaa, ettei Rambo säiky raketteja :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti