keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Geokätköilemässä

Lähdimme tänään käymään ystäväni kanssa geokätköilemässä. Ystäväni on harrastanut sitä jo jonkin aikaa ja hän pyysi minua seuraksi, joten lähdin mukaan :) Minä en ollut aikaisemmin harrastanut kyseistä lajia, joten tahdoin nähdä ja kokea, millaista se käytännössä on.

Tein tunnuksen sivustolle http://www.geocaching.com, jonne jokainen tunnuksen tehnyt voi merkitä löytämänsä kätköt. Sivustolta näkee kartan ja kätköjen paikat ja joidenkin kätköjen kohdalla näkyy myös lisätietoa ja vinkkejä sen löytämiseen :) Sivustolta saimme hyviä vinkkejä ja iltapäivän aikana löysimmekin niitä yhteensä kolme, yhden Jätkänkynttilän sillan läheltä ja kaksi Napapiiriltä.

Tykkäsin lajista tosi paljon, sillä kätköt eivät olleet piilotettu liian helppoihin paikkoihin. Niiden löytämisen eteen tuli nähdä vaivaa ja sen takia löytäminenkin oli niin mukavaa :D Lajissa tulee käytyä myös monissa paikoissa, missä ei välttämättä muuten tule käytyä. Lajissa yhdistyy ajatustyö sekä ulkona liikkuminen. Tuota pitää ehdottomasti päästä kokeilemaan vielä uudelleen ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti