maanantai 27. huhtikuuta 2015

Uusi asunto

Tänään kirjoitimme viimeinkin kauppakirjat ja saimme uuden asunnon avaimet! Asunnon etsiminen sekä asioiden valmisteleminen vei meiltä noin kolme viikkoa. Kävimme katsomassa kahden viikon aikana monta asuntoa ja teimme laskelmia, mihin sijoittaminen olisi kaikkein järkevintä. Kolmas viikko meni muun muassa pankkiasioita hoitaen. Välissä tuli koettua myös pettymyksiä, sillä yksi hyvä asunto myytiin, josta olimme alustavasti kiinnostuneita. Paras asunto löytyi kuitenkin vasta viimeisenä. Jokaisen muun asunnon kohdalla oli jokin pieni juttu, joka vaivasi mieltä tai ei jostain syystä napannut minulle tai poikaystävälleni :D Viimeisen kohdalla olimme kuitenkin yhtä mieltä siitä, että tämä se asunto on.

Samantien kun kyseinen asunto tuli myyntiin, pyysin sille yksityisen esittelyajan ja ehdimme tehdä vastapuolen kanssa tarjouksia puolin ja toisin jo ennen yleistä esittelyä :D Annankin kaikille muille asuntoa etsiville neuvon, että jos löydätte itseänne miellyttävän asunnon, niin siihen kannattaa tarttua heti kiinni! Vaikka asuntokaupat ovat nykyään aika hiljaiset, niin hyvät asunnot menevät kuitenkin aika nopeasti kaupaksi.

Nyt onkin edessä siivoamista sekä pientä remonttia, muun muassa maalaamista sekä vessan kalusteiden uusimista. Ajattelin tehdä teille myöhemmin postausta ennen ja jälkeen- kuvien muodossa, millainen asunnosta tuli remontin jälkeen. Mitä olette mieltä? Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

  1. Oi onnea uuteen kotiin! Tuskin maltan odottaa ennenjälkeen postausta, toisten asuntoja on niiin kiva katsoa :)

    VastaaPoista
  2. Oi tollanen ennen ja jälkeen -postaus kuulostaa todella hyvältä! :) Onnittelut uudesta kodista :)

    VastaaPoista