sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Päiväreissu Haaparantaan ja Pekanpäähän

Blogin puolella on ollut muutaman päivän ajan aika hiljaista, sillä tekemistä ja menoa on riittänyt. Olen kuitenkin myös keskittynyt rentoutumiseen ja television katseluun :) Eilen kävimme äitini, siskoni ja tätini kanssa päiväreissun Haaparannalla, Rajalla- kauppakeskuksessa sekä Pekanpäässä. Lähdimme ajamaan Rovaniemeltä aikaisin aamulla, noin klo 9 maissa. Haaparannalla kiertelimme muun muassa Ikeassa, Skopunktenilla, Maxissa, Nuuskakairantukussa, Rustassa ja kävimme syömässä Big Smajlissa.

Tämän jälkeen siirryimme Rajalla- kauppakeskukseen shoppailemaan. Löysinkin sieltä aivan ihanan mustavalkoisen paidan. Kotiin ajoimme Pekanpään kautta, missä kesäpaikkamme sijaitsee :)


Toivottavasti kaikilla on ollut mukava pääsiäinen tähän asti! Julkaisen huomenillalla postauksen, missä kerron, mitä muuta pääisäislomani on pitänyt sisällään :)

Ps. Osa tämän postauksen valokuvista on siskoni ottamia.

2 kommenttia:

  1. Teidän päivä on kuulostanut kivalta :) Olen muuten järjestämässä ensi viikon lauantaille blogitapahtumaa Rovaniemen bloggaajille, ja tajusin että sinulle ei varmaan ole kantautunut kutsua. :) Laitatko minulle sähköpostia, jos olet kiinnostunut (iinaneloa@gmail.com). :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kuulostaa kivalta!! Oon viikolla yhteydessä sähköpostitse jos pääsen tulemaan :)

      Poista