torstai 12. maaliskuuta 2015

Näitä asioita odotan..

 Halusin tehdä hieman erilaisen postauksen ja kertoa, mitä kaikkia asioita odotan tällä hetkellä. Minusta on ihanaa, kun on tiedossa paljon tekemistä ja tykkään siitä, että on kivoja asioita, mitä odottaa :)


Isomman asunnon ostamista

Meillä on ollut jo pitkään suunnitelmissa ostaa isompi rivi-/paritaloasunto. Olemmekin alkaneet jo katsella erilaisia vaihtoehtoja ja nyt kun olemme molemmat töissä, niin seuraavaksi täytyisi varata pankkiin aika ja alkaa selvittämään asioita.. :)

Koiran ostamista

Haluamme poikaystäväni kanssa kumpikin koiran ja olemmekin päättäneet, että hankkisimme kaksi koiraa. Emme kuitenkaan ihan samaan aikaan, vaan opettaisimme toisen koiran ensiksi muun muassa käymään pihalla tarpeillaan. Roduista täytyy ottaa vielä selvää, mitkä tulevat toimeen keskenään :)


Ela Show

Lähdemme lokakuussa siskoni kanssa katsomaan Elastista. Ei malttais odottaa! Samalla reissulla ehtii käydä katsomassa nähtävyyksiä ja syömässä Burger Kingissä ;)

Juottaan reissu

Olemme kaveriporukkamme kanssa suunnitelleet, että menisimme sopivana viikonloppuna Juottaalle mökkeilemään. Viimeksi olimme Juottaalla viime kesänä.

Kajaanin reissu

Tästä reissusta puhuinkin jo hieman aikaisemmassa postauksessani. Parin viikon päästä lähden siis ystäväni luo Kajaaniin pariksi päiväksi :)


Vappua

Meillä on ollut ystävieni kanssa joka vuosi vappubileet, jo vuodesta 2010! Olemme olleet joka vuosi eri paikassa, joten saa nähdä, minne eksymme tänä vuonna :)

Synttärit

Haha, vapun jälkeen ei tarvitse huilata kauaa, koska minun synttärit ovat heti vapun jälkeen :D Nimittäin 2.5. Parina viime vuonna en ole enää jaksanut järjestää heti vapun perään uusia juhlia, vaan olen käynyt poikaystäväni kanssa syömässä. Viime vuonna mukana olivat myös siskoni ja hänen poikaystävänsä. Saa nähdä, mitä tänä vuonna keksii :)

Millaisia asioita te muut odotatte? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti