tiistai 3. helmikuuta 2015

Tiistaipäivä

Tänä päivänä olen kerennyt tekemään vaikka mitä! :) Tässä on katsaus tähän päivään valokuvien kera.


Aamulla lunta oli satanut paljon. Tein itselleni aamupalan, pesin hampaat, meikkasin ja laitoin pidennykset päähäni ja lähdin käymään lähikaupassa.


Lähikauppamme on nimensä mukaisesti HYVIN lähellä meidän asuntoamme. Kauppa on melkein tien toisella puolella ja sinne menee kävellen 1 minuutti. Kävin ostamassa purkkaa sekä puhdistusainetta siivousta varten :)


Lähikauppareissun jälkeen hain 3 ystävääni kyytiin ja lähdimme käymään kirpputoreilla sekä Kontissa. Etsimme asusteita lauantain rantafestareita varten.


Kontin jälkeen menimme käymään Tokmannilla, mistä ostimme juotavia sekä grillihiiliä viikonlopulle. Haha, kaupassa oli ihan hulluna kindermunia!


 Seuraavaksi ajoimme keskustaan ja minä sekä yksi ystäväni kävimme syömässä Raxissa. Ruoka maistui, sillä nälkä oli kova! Sen jälkeen kävimme vaatekaupoissa sekä Glitterissä etsimässä kukkapantoja viikonlopun juhliin.


Yläpuolella olevassa kuvassa on ostokseni :) Paidat ja shortsit on ostettu kirpputorilta. Niiden yhteishinnaksi tuli ainoastaan 4,25 euroa!! Kukkapannat on ostettu Glitteristä.

Vielä pitäisi lähteä käymään viikon ruokaostoksilla :D Tänään on tullut kierrettyä ties kuinka monta kauppaa :D Ja huomenna on tiedossa työhaastattelu!

2 kommenttia:

  1. Vou miten paljon kindermunia! :DD Nuo kukkapannat on kyllä niin ihania, tuntuisi vain itselle hullulta ostaa nyt jo kesää varten kun mulla ei ole mitään tuollaisia paaaardeja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aajoo :)) ja jep! mulla ei oo ikinä ollu kukkapantaa aikaisemmin :D piristi kyllä kivasti ku pysty ostamaan kaikkia kesäjuttuja vaikka onki vielä talvi :DD

      Poista