sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Tämän viikon kuulumisia Instagram-kuvien muodossa

Tämä viikko on mennyt uudessa työpaikassa ja opetellessa uusia asioita, niin kuin mainitsin myös aikaisemmassa postauksessani :D Työ vaikuttaa mukavalta, mutta paljon opeteltavaa on vieläkin.


Lähdemme siskoni kanssa katsomaan Ela Showta lokakuussa ja nyt on liput hommattu! Yksi ystäväni saattaa myös lähteä mukaan ja onneksi samassa katsomossa oli vielä hajapaikkoja jäljellä, jos hän innostuu lähtemään :)


Perjantaina kävin äitini luona kyläilemässä ja myöhemmin kävimme yhdessä mummolassa. Illalla istuskelimme meillä poikaystäväni sekä yhden hänen ystävänsä kanssa telkkaria katsoen ja joimme inkivääriolutta. Kerrankin voin sanoa, että olut oli hyvän makuista! Inkivääriolutta saa ostettua Alkosta :)


Lauantaina heräsin aikasin ja siivosin koko kämpän, kun poikaystäväni lähti moottorikelkkailemaan :D Uunin pesu jäi vielä tekemättä, mutta ajattelin pestä sen tänään. Illalla kävimme poikaystäväni äidin luona kahvittelemassa ja kävin vielä äitini luona katsomassa Suomen euroviisukarsinnat. Kannustimme siskoni kanssa Aikuinen - Kyynelten lahti- kappaletta, mutta se ei päässyt jatkoon! :( Huippu biisi! Kannattaa kuunnella!


Tänä aamuna kävin kävelyllä ja seuraavaksi on tiedossa uunilohen tekoa :) Huomenna taas töihin ja ensi viikonloppuna lähden juhlimaan Poronkusemia, jotka on Rovaniemellä järjestettävä opiskelijatapahtuma :D Mukavaa sunnuntaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti